2019

Øra studio besøkes jevnlig. Den tredje fullengderen er i ferd med å ta form. Chandband utvides ytterligere med saksofonist Erlend Jentoft, og gir bandet nye dimensjoner i rockeuttrykket. I studio låter det fett, og fra scenen trøkker det som aldri før. Det får publikum merke bl.a. under sommerfesten på Ladekaia, der Chand og bandet backer Carina Dahl.

Prosjektet «Akustisk Nakenhet» med Børge Rømma, Trond Helge Johnsen og Børge Pedersen tar slutt pga Børges helsesituasjon. De planlagte konsertene i Olavshallen gjennomføres med henholdsvis Anders Jektvik og Petter Øien som habile vikarer.

Joralf Gjerstad tar seg en Trondheimstur, der Chand deltar på bokbad sammen med Joralf. Dette resulterer i at Joralf ber Chand om å tonesette sine dikt. Dette blir startskuddet for et større samarbeid rundt et salmeprosjekt som skal ende i en salmeplate med et utvalg av Joralf dikt. Chand hyller Joralf med hans eget dikt «Viljens kraft» i heimbygda på hans 94-årsdag.

Chand holder kirkekonserter og spiller sammen med diverse lokale kor i Trondheim.

Fajo Music:
Det signeres platekontrakt med plateselskapet Fajo Music.
Singelen «Vingeskutt» slippes i oktober, og blir en forsmak på den kommende plata «Eremitten» som slippes neste år. Den blir godt mottatt blant publikum, og blir en oppfølger til selveste «Diamanten»

X-Faktor 10 år:
10 år siden den store kvelden i Telenor Arena der Chand tar steget opp på den nasjonale scenen og henter hjem seieren i Norges første X-faktorfinale.