2013

På senhøsten inngår Chand et tett samarbeid med Terje Dahl , som overtar manageransvaret. Chand velger å takke for seg i BCG, og ønsker å vie all oppmerksomhet på egen karriere. Skriver nye sanger, og pusser støvet av “gamle” sanger som blir med i kofferten til Tinnitius studio og den velrennomerte produsent Bjarte Hoff Ludvigsen i Bergen. Den lenge planlagte oppfølgerplata til “Kongeriket Norge” begynner endelig å nærme seg dagens lys. Bidrar på 25-årsjubileet til den sagnomsuste Rockgallaen i Namsos, med “Tru mæ”, som han selv debuterte med på Rockgallaen i 1999. Chand drar på seg MOT-skjorta og fronter ny MOT-turne i nye kroker og kriker av Kongeriket Norge.

Sammen med sine bandmusikere bidrar Chand på en ny hyllest til trøndelags fotballstolthet, Rosenborg. Singelen “Rosenborg Stolt fortid, Stor framtid” slippes på ITunes rundt seriestarten, og er en majestetisk hymne til laget i svart og hvitt. Låta er skrevet av Olav K. “Laffen” Hegge Selnes, Lars Jacob Hovik og Jo Sigurd Engstad. Så gjenstår det å se om det blir stang inn og allsang på Lerkendal utover sesongen.

Høsten går med til forberedelser og innspilling av den nye plata som får tittelen “Heilt Sjæf”. Plata består av 10 gjennomarbeidete låter, og spilles inn hos Bjarte Ludvigsen i Bergen. Release og plateslipp foregår på en fullstappet og intim opptreden på Lerkendal i pausen same kveld. Senhøstes spilles det live i trioformat på en mini kirketurne.

Chand deltar i panelet på tv2 artistgalla for Røde Kors.