2012

Singelen “Livet mitt” slippes på ITunes. Den er skrevet i all ærbødighet og i dypeste respekt for de berørte etter hendelsene 22.juli. Singelen viser Chand ta en annen retning enn den tradisjonelle trønderrockmalen. Sangen er spilt inn i Ludvigsens Tinnitius Studio og Liberty Studio i Namsos. Skrythals Records i Namsos står for utgivelsen, og gir samtidig ut en musikkvideo til singelen tatt opp kun med IPad.

D.D.E. BCG feirer DDES 20årsjubileum i Olavshallen med en forrykende versjon av “Når æ e heilt alein”,som de også har tatt med seg på BCG`s repertoar.

 

Namsos kirke får celebert besøk da Joralf Gjerstad og Biskop Tor Singsaas setter seg ned til en samtale og undring over livet og Joralfs gjerninger. Joralf og Chand har i mange år knyttet et sterkt vennskapsbånd, og det får folket denne kveldstunden i kirka et lite innblikk i. Til ære for Joralf spiller Chand en av Snåsamannens favorittsalmer “Å gi er din sak på jord”, samt sine egne “Stå i lys” og “Engel i natta”.

 

MOT Turne: Årets MOT-turne frontes av Chand og Alejandro Fuentes. De reiser landet rundt og sprer MOT og glede til inspirasjon for landets ungdommer.

BCG slipper sin andre singel “Sommer`n e her” på ITunes. Denne er spilt in i det nye og topp moderne studioet i Rock City.

Chand får sommerjobb på VG`s sommershowturne der Kongeriket skal besøkes i hver krik og krok.

Etter en tidvis hektisk sommer med MOT- og Sommershowturneer går høsten med til skriving og planlegging av nyttstudioprosjekt i Bergen, avbrutt av sporadiske opptredener med BCG. Martnaslørdagen i Namsos deler gruppascene med Ole Ivars for en heidundrende fest utenfor Rica Rock City.

Chand bidrar sammen med et stort kobbel av musikere på hyllestkonsert til ære for DDE`s 20-årsjubileum i NTE Arena i Namsos. “Opel Rekord” fra Rai 2-plata er Chands bidrag.