2020

Korona:
Korona snur verden på hodet. Artister, kunstnere og spesielt folk i støttefunksjoner over hele verden får det tøft. Det meste avlyses/utsettes, arrangører sliter. Smittevern styrer det meste. Det er i motbakke som kjent at det går oppover, og kreativiteten blomstrer.

Chand spiller streamkonsert fra lydstudio til Total lyd i Klæbu.

Digitale strømmekonserter ser dagens lys. Det vipses villig vekk, men «the times they are a`changing». Det eneste sikre er at framtida er usikker, når kan publikum møtes på konsert igjen? Noen velger å spille innenfor smittevernsregimet med 50 publikummere, andre for max 200 på større arrangement.

 

Eremitten:
Chand bruker tida imidlertid godt. Endelig slippes «Eremitten», med seg selv i produsentrollen. Dette feires med roadtrip med bandet til Namsos Rock City og streaming av releasekonsert fra NTE Arena. Bra oppmøte bak skjermene rundt om i heimene, og dette gjentas i Steinkjer senere på sommeren på Steinkjer Festivalen Stream. Knappene på miksebordet settes i opptaksmodus for en kommende liveplate som skal mikses i Nyhavna Studio i Trondheim.

Fra plata slippes musikkvideo av sommerlåta «Midtsommernatt». En drivende gla`låt med kompisene fra Akustisk Nakenhet som gjestevokalister. Fotograf Ronny Danielsen henger på slep og dokumenterer toner og ord.

 

Viljens Kraft:
Det gjøres også liveopptak i Snåsa kirke i løpet av sommeren, der grunnlaget for salmeplata legges og spilles inn. Denne mikses utover høsten av Snorre Busch hos Lydsporet Media. Adressa lukter at noe spennende er på gang, og tar seg en lengre prat med om Chand og Joralfs salmeprosjekt. De blir invitert med i studio og får et eksklusivt innblikk og imponeres av det som er planlagt utgitt i 2021. Også her produserer Chand plata selv. Steinkjer Mannskor, Trine Rein og Marja Mortensson foruten Joralf Gjerstad selv vil bidra på plata.

 

MOT
Etter en tids pause trappes engasjementet for MOT opp igjen med diverse oppdrag og holdningsskapende arbeid.