2018

Et travelt og innholdsrikt år. Nye sanger er i emning, med planer om ny plate i 2019. ChandBand øver jevnt og trutt, studiospakene får kjørt seg og det pusses og spilles inn.

Akustisk Nakenhet: Sammen med Børge Pedersen, Trond Helge Johnsen og Børge Rømma dannes et overskuddsprosjekt kalt «Akustisk Nakenhet» der de fyller Olavshallen med sine stemmer og akustiske gitarer. Prosjektet høster stående applaus og etterspørselen etter flere konserter blir stor.

Spellemannsprisen: Chand er meddommer på Spellemannsprisen, samt en av artistene.

NRK P1 inviterer til programmet «Syng», der Chand tolker bl.a. Henning Kvitnes og Vidar Sandbeck.

NRK TV: Byåsen menighet lager påskegudstjeneste i friluft, som overføres i NRK radio og TV, og Chand bidrar med salmen «Å gi er din sak på jord» og «Du må vær liten for å bli stor».

Chand & Strømøy: Nå er det 20 år siden Chands ord og toner så dagens lys hjemme i Namsos. Dette markeres med en intim seanse på Scandic Rock City der Tore Strømøy leder an et rockebad i en fullsatt rockerestaurant med gjester, venner og gode historier og sanger.

Christer Falck har jobbet med en samleboks fra Terje Tysland, og fra Tyslands hyllestkonsert i Namsos i forbindelse med markeringen av «Stakkars Klovn», og Chands tolkning av «Klokker`n» blir med i prosjektet.

Leah blir storesøster da lille Niklas kommer til verden utpå høsten, og den nybakte tobarnsfaren går i studio og spiller inn singelen «Prinsen». Sangen  slippes som singel på Chands 36-årsdag 12.Oktober.

Chand stiller som alltid opp for Frelsesarmeen og Julegryta før jul.